ВЛАСИНСКО ЕЗЕРО – 12-ТИ ОКТОМВРИ

ВЛАСИНСКО ЕЗЕРО – 12-ТИ ОКТОМВРИ

ВЛАСИНСКО ЕЗЕРО Поаѓање  во 07:00 часот  пред агенција Јоцо Турс . Патувањето  е преку граничен премин Табановце со попатна пауза и царински формалности. Пристигнување предпладне и разглед  на Власинско Езеро околу три часа.  Власинско Езеро е акумулационо езеро на...
ЈОАКИМ ОСОГОВСКИ – 11-ТИ ОКТОМВРИ

ЈОАКИМ ОСОГОВСКИ – 11-ТИ ОКТОМВРИ

Манастир Св.Јоаким Осоговски-Крива Паланка Поаѓање во 07:00 часот  пред агенција Јоцо Турс . Попатна пауза . Пристигнување  и посета на Манастирот Св.Јоаким Осоговски -Крива Планка.Манастирот  потекнува од XI век посветен на Св.Јоаким Чудотворец  . Во самиот манастир...
КАЛИШТА – 11-ТИ ОКТОМВРИ

КАЛИШТА – 11-ТИ ОКТОМВРИ

МАНАСТИРОТ ВО КАЛИШТА – РАЈ ЗА ОЧИТЕ И МИР ЗА ДУШАТА Манастир Св.Богородица(Калишта)-Струга Поаѓање во 06:00 часот  пред агенција Јоцо Турс. Попатна пауза. Пристигнување предпладне и посета на Манастирот Св.Богородица -Калишта (познато и како Калиште, а локално и како...
НОВИ САД – САЛАШ – 11-ТИ ОКТОМВРИ

НОВИ САД – САЛАШ – 11-ТИ ОКТОМВРИ

ПРОГРАМА НА ПАТУВАЊЕТО: ЦЕНА СО ПОПУСТ: 89 евра (5.518 денари) важи до 20.09.2019 РЕДОВНА ЦЕНА: 95 ЕВРА (5.890 денари) 3 дена/2 ноќевања 1 ден 11.10.2019 (ПЕТОК) КУМАНОВО – НОВИ САД                                                     Состанок на групата 30...
ЗЛАТИВОР – 11-ТИ ОКТОМВРИ

ЗЛАТИВОР – 11-ТИ ОКТОМВРИ

11 ти ОКТОМВРИ ВО ЗЛАТИБОР – СРБИЈА ПРОГРАМА НА ПАТУВАЊЕТО: ЦЕНА : 109 ЕВРА (6.758 денари) ПРОМО ЦЕНА: 99 ЕВРА (6.138 денари) 1 ден 11.10.2019 (ПЕТОК) КУМАНОВО – ЗЛАТИБОР Состанок на групата 15 минути пред тргнување. -00.30 часот тргнување од...
АТИНА – 11-ТИ ОКТОМВРИ

АТИНА – 11-ТИ ОКТОМВРИ

Термин: 09.10-2ноќи | 129€ / 8.000мкд Атина – град посветен на божицата Атина, по која го добил името, која е  и негова заштитничка. За историјата на човештвото е значајна бидејќи тука се поставени темелите на парламентарната демократија и слободните избори. Но...