ИГЛИКА ПАЛАС 4* – БОРОВЕЦ

ИГЛИКА ПАЛАС 4* – БОРОВЕЦ

ИГЛИКА ПАЛАС 4* – Боровец www.hoteliglikapalace.com РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА : 15% попуст за резервација и уплата до 30.09.2019 | 10% попуст за резервација и уплата до 31.10.2019 Цените се по лице за 1 ноќ. на база ПОЛУПАНСИОН 21.12-26.12.2019 27.12-01.01.2020...
ВИЛИ ЈАГОДА И МАЛИНА – БОРОВЕЦ

ВИЛИ ЈАГОДА И МАЛИНА – БОРОВЕЦ

ВИЛИ ЈАГОДА И МАЛИНА – Боровец www.borovetz-resort.com РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА : 10% попуст за резервација и уплата до 01.12.2019 БОНУСИ : 7=6 за период на престој од 04.01-31.03.2020 (попустите НЕ се комбинираат) Цените се за наем на вила за 1 ноќевање...
МУРА 3* – БОРОВЕЦ

МУРА 3* – БОРОВЕЦ

Mура 3* – Боровец www.borovetz-resort.com/hotel-mura-en.html РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА : 10% попуст за резервација и уплата до 01.12.2019 БОНУСИ : 7=6 за период на престој од 04.01-31.03.2020 (попустите НЕ се комбинираат) Цените се по лице за 1 ноќ. на база ПОЛУПАНСИОН...
САМОКОВ 4* – БОРОВЕЦ

САМОКОВ 4* – БОРОВЕЦ

САМОКОВ 4* – Боровец www.samokov.com РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА : 15% попуст за резервација и уплата до 30.09.2019 | 10% попуст за резервација  и уплата до 10.11.2020 БОНУСИ : 5=4 / 6=5 / 7=6 за период на престој 04.01-22.01.2020 I 07.03-31.03.2020 Попустот за рана...
ФЛОРА 4* – БОРОВЕЦ

ФЛОРА 4* – БОРОВЕЦ

FLORA 4* – Боровец   РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА : 10% попуст за резервација и уплата до 15.10.2019  БОНУСИ : 7=6 за период на престој 01.12-19.12.2019 | 05.03-31.03.2019 Цени по соба за 1 ноќевање  01.12-17.12.2019   18.12-25.12.2019 ...
ЈАНАКИЕВ 4* – БОРОВЕЦ

ЈАНАКИЕВ 4* – БОРОВЕЦ

ЈАНАКИЕВ 4* – Боровец www.hotel-yanakiev.com РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА : 10% попуст за резервација и уплата до 31.10.2019 Цените се по лице за 1 ноќ. на база ПОЛУПАНСИОН 01.12-20.12.2019 21.12-27.12.2019 28.12-03.01.2020 04.01-10.01.2020 22.02-30.04.2020 Вид на...