ЕДНОДНЕВНИ КАПЕЊА ВО ГРЦИЈА

ЕДНОДНЕВНИ КАПЕЊА ВО ГРЦИЈА

Само за Вас организираме еднодневни капења секоја сабота и недела на сончевите плажи од грчкото крајбрежје. Секоја сабота ПАРАЛИЈА и ОЛИМПИК БИЧ: 14.09.2019750 денари (850 денари за тргнување од Скопје) Секоја недела КАЛИТЕА, ПОЛИХРОНО, ХАНИОТИ и ПЕФКОХОРИ: 15.09.2019...