СТРУМИЦА

СТРУМИЦА

СТРУМИЦА 03.11.2019 Состанок на група пред Т.А Јоцо Турс во утрински часови. Пристигнување во претпладневни часови и се продолжува во посета на Колешински Водопад и Смоларски Водопад и посета на манастир  Св.Петнаесет, посета на Манастир Водоча и Вељуса. По разглед ...
ГОЛУБАЧКА ТВРДИНА

ГОЛУБАЧКА ТВРДИНА

ГОЛУБАЧКА ТВРДИНА И ЧУДОТВОРНИОТ МАНАСТИР ТУМАНЕ 10.11.2019 Тргнување на групата во 03:00ч. на 10.11.2019 пред агенцијата Јоцо – Турс. Се патува преку граничниот премин Табановце. Пристигнување во утринските часови и слоободно време за разгледување на импресивната...
ПОСЕТА НА МАНАСТИР ОСТРОГ

ПОСЕТА НА МАНАСТИР ОСТРОГ

Посетете го Светото место, Манастирот Острог ЦЕНА 1,700 ДЕНАРИ Во цената на посетата на Манастирот Острог е вклучено: Превоз со високотуристички автобус Патничко осигурување Посета на Подгорица Посета на Будва Пратител на...