23 ОКТОМВРИ: РИЛСКИ МАНАСТИР – БЛАГОЕВГРАД

23 ОКТОМВРИ: РИЛСКИ МАНАСТИР – БЛАГОЕВГРАД

ЦЕНА: 1,000 денари Состанок со групата во раните утрински часови пред T.A Јоцо Турс и тргнување за Бугарија. Рилскиот манастир се наоѓа во југозападниот дел на Република Бугарија во планината Рила. Бил основан во текот на 10 век од страна на Св. Јован Рилски. Уништен...
23 ОКТОМВРИ: СОЛУН-ПАРАЛИА-МЕТЕОРИ

23 ОКТОМВРИ: СОЛУН-ПАРАЛИА-МЕТЕОРИ

2 ДЕНА/1 НОЌЕВАЊЕ/АВТОБУС   21.10.2017 СКОПЈЕ  – СОЛУН – ПАРАЛИА Состанок на групата во 05:00 часот на паркингот на хотел ВИЛ (спроти скопски саем). Поаѓање за Грција во 05:15 часот. Поаѓање од Кавадарци во 06:30 часот од булеварот кај гранична полиција....
14 ОКТОМВРИ: МЕТЕОРИ

14 ОКТОМВРИ: МЕТЕОРИ

ПРОМОТИВНА ЦЕНА ЗА УПЛАТИ ДО 30/09/2017: 55€ 2 ДЕНА / 1 НОЌЕВАЊА – АВТОБУСКА ПРОГРАМА ТЕРМИН НА ПАТУВАЊЕ: 14/10/2017 – 15/10/2017 ПРВ ДЕН 14.10.2017 СКОПЈЕ – ПАРАЛИА Состанок на групата во 06:00 часот на паркингот на хотел ВИЛ ( спроти скопски саем). Поаѓање за Грција...
23 ОКТОМВРИ: ШВАЈЦАРИЈА

23 ОКТОМВРИ: ШВАЈЦАРИЈА

ПРОМОТИВНА ЦЕНА ЗА УПЛАТИ ДО 15.09: 339€/21.010 МКД СКОПЈЕ – ВЕРОНА – ЛУЦЕРН – ЦИРИХ – БЕРН (ШТААД) – ЖЕНЕВА – МОНТРЕ – ЛОЗАНА – НИОН –  СКОПЈЕ Прв ден 18.10.2017 СКОПЈЕ – ВЕРОНА Состанок на групата во 13:30 ч. на паркингот пред спортски центар БОРИС...
23 ОКТОМВРИ: ФИРЕНЦА

23 ОКТОМВРИ: ФИРЕНЦА

ПРОМОТИВНА ЦЕНА ЗА УПЛАТИ ДО 15.09: 189€/11.710 МКД Прв ден 19.10.2017 – Скопје – Монтекатини Состанок на групата во 12:30ч. на паркингот кај Спортски центар Борис Трајковски. Поаѓање за Фиренца во 13.00ч. Патување преку Србија, Хрватска и Словенија, со попатни...
23 ОКТОМВРИ: СТРАЗБУРГ СО КОЛМАР

23 ОКТОМВРИ: СТРАЗБУРГ СО КОЛМАР

ПРОМОТИВНА ЦЕНА ЗА УПЛАТИ ДО 15.09: 249€/15.430 МКД Прв ден 19.10.2017 СКОПЈЕ – ХАЛШТАД – САЛЗБУРГ Состанок со групата на паркингот кај спортски центар „Борис Трајковски“ во 13.30 ч. и поаѓање за Салзбург во 14:00 часот. Дневно и ноќно возење низ Србија,...
ПИВО ФЕСТ ПРИЛЕП

Контактирајте не!