Куќи „Санрајс“ и „Василис“ – Скијатос

Куќи „Санрајс“ и „Василис“ – Скијатос

За целосни уплати најдоцна до 7 декември, сабота 20% на сезонските цени 15% на вонсезонските цени Термин на тргнување од Скопје Број на ноќевања Цена по лице во 1/2 студио Доплата за 3 и 4 лице во студио Доплата за 3 и 4 лице во апартман Доплата за 3 и 4 лице во...
Куќа „Харис“ – Неа Флогита

Куќа „Харис“ – Неа Флогита

За целосни уплати најдоцна до 7 декември, сабота 15% на сезонските цени 10% на вонсезонските цени Вонсезонски цени Термин Ноќевања 1 и 2 лице 3 и 4 лице 31.5-7.6 7 79 35 7.6-14.6 7 109 35 14.6-21.6 7 149 35 21.6-28.6 7 169 35 Сезонски цени Термин Ноќевања 1/3...
Куќа „Такис и Марија“ – Јерисос

Куќа „Такис и Марија“ – Јерисос

За целосни уплати најдоцна до 7 декември, сабота 20% на сезонските цени 15% на вонсезонските цени Вонсезонски цени Термин Ноќевања 1 и 2 лице 3 и 4 лице 31.5-7.6 7 79 35 7.6-14.6 7 109 35 14.6-21.6 7 149 35 21.6-28.6 7 169 35 Термин Ноќевања 1/3 апарт. 1/4 студио 1/4...
Куќа „Спанос“ – Полихроно

Куќа „Спанос“ – Полихроно

За целосни уплати најдоцна до 7 декември, сабота 25% на сезонските цени 20% на вонсезонските цени Вонсезонски цени Термин Ноќевања 1 и 2 лице 3 и 4 лице 24.5-31.5 7 59 35 31.5-7.6 7 79 35 7.6-14.6 7 119 35 14.6-21.6 7 139 35 21.6-28.6 7 159 35 Сезонски цени Термин...
Куќа „Папус“ – Сарти

Куќа „Папус“ – Сарти

За целосни уплати најдоцна до 7 декември, сабота 25% на сезонските цени 20% на вонсезонските цени Вонсезонски цени Термин Ноќевања 1 и 2 лице 3 и 4 лице 7.6-14.6 7 119 35 14.6-21.6 7 149 35 21.6-28.6 7 179 35 Сезонски цени Термин Ноќевања 1/4 дупл. апарт. 5 доп. легло...
Куќа „Панорама“ – Сарти

Куќа „Панорама“ – Сарти

За целосни уплати најдоцна до 7 декември, сабота 15% на сезонските цени 10% на вонсезонските цени Вонсезонски цени Термин Ноќевања 1 и 2 лице 3 и 4 лице 24.5-31.5 7 89 35 31.5-7.6 7 109 35 7.6-14.6 7 119 35 14.6-21.6 7 149 35 21.6-28.6 7 169 35 Сезонски цени Термин...