ИНДИВИДУАЛНИ ПОНУДИ-МАНАСТИР ОСТРОГ

ИНДИВИДУАЛНИ ПОНУДИ-МАНАСТИР ОСТРОГ

Излет до манастирот Острог во Црна Гора Секој викенд за само 1,700.00 денари Посетете го манастирот Острог кој се наоѓа на падините на планината Острог во Црна Гора, на современиот магистрален пат помеѓу Подгорица и Никшиќ. Манастирот за првпат се споменува во...
острог јоцо турс куманово

 

Ви благодариме.