ФОНТАНА ВРАЊЕ – ПРЕДНОВОГОДИШНИ ЗАБАВИ

ФОНТАНА ВРАЊЕ – ПРЕДНОВОГОДИШНИ ЗАБАВИ

ПРЕДНОВОГОДИШНИ ЗАБАВИ РЕСТОРАН ФОНТАНА ВРАЊЕ 26.12.2019 27.12.2019 28.12.2019 29.12.2019 30.12.2019 Поаѓање  на групата во 18:00 часот пред Т.А Јоцо Турс. Свечена вечера со неограничен пијалок и жива музика. Поаѓање за Kуманово во 02:00 часот. Пристигнување во...
СОЛУН – ДОЧЕК НА НОВА ГОДИНА

СОЛУН – ДОЧЕК НА НОВА ГОДИНА

НОВА ГОДИНА 2020 СОЛУН СОЛУН-ПАРАЛИА-МЕТЕОРИ-ВОДЕН НОВОГОДИШЕН ШОПИНГ 1 ден: 31.12.2019 год. Поаѓање за Солун од Скопје на паркингот кај хотелот Вип во 05.00 часот со туристички автобус. Пристигнување во Солун околу 10.00 часот, следува панорамско разгледување на...
СОФИЈА – ДОЧЕК НА НОВА ГОДИНА

СОФИЈА – ДОЧЕК НА НОВА ГОДИНА

НОВА ГОДИНА 2020 СОФИЈА 1 ден: 30.12.2019 год. Поаѓање за Софија од Скопје  во 06.30ч , паркингот пред хотел ВИП. Дневно  патување до Софија  со попатни паузи за одмор и  царински формалности.  Пристигнување во  Софија и разгледување на градот со локален водич: ...
БУКУРЕШТ – ДОЧЕК НА НОВА ГОДИНА

БУКУРЕШТ – ДОЧЕК НА НОВА ГОДИНА

НОВА ГОДИНА 2020 БУКУРЕШТ СИНАЈА – БРАН – БРАШОВ – СНАГОВ 1 ден: 29.12.2019 год. Поаѓање за Букурешт од Скопје на паркингот кај хотел Вип во 15.00 часот со туристички автобус. Ноќно патување преку Софија, Русе со попатни паузи за одмор и  царински формалности. 2...
БУДВА-ДУБРОВНИК-КОТОР – ДОЧЕК НА НОВА ГОДИНА

БУДВА-ДУБРОВНИК-КОТОР – ДОЧЕК НА НОВА ГОДИНА

НОВА ГОДИНА 2020 БУДВА-ДУБРОВНИК-КОТОР НОВОГОДИШЕН КОНЦЕРТ 1 ден: 30.12.2019 год. Поаѓање за Будва од Скопје на паркингот кај хотелот Вип во 23.00 часот со туристички автобус. ( Поаѓања вклучени во цената од Прилеп во 20.00 часот; Кавадарци 21.00 часот; Велес 22.00...
АТИНА – ДОЧЕК НА НОВА ГОДИНА

АТИНА – ДОЧЕК НА НОВА ГОДИНА

НОВА ГОДИНА 2020 АТИНА 1 ден: 29.12.2019 год. Поаѓање за Грција во 19.00 часот од Скопје, паркингот пред  хотел Вип.  Патот води преку граничниот премин Богородица – Евзони. Ноќно возење со попатни паузи за одмор и царински формалности. 2 ден:  30.12.2019 год....