11 ОКТОМВРИ: СТРАЗБУР СО КОЛМАР

11 ОКТОМВРИ: СТРАЗБУР СО КОЛМАР

ПРОМОТИВНА ЦЕНА ЗА УПЛАТИ ДО 15.09: 249€/15.430 ден Прв ден 06.10.2017 СКОПЈЕ – ХАЛШТАД – САЛЗБУРГ Состанок со групата на паркингот кај спортски центар „Борис Трајковски“ во 13.30 ч. и поаѓање за Салзбург во 14:00 часот. Дневно и ноќно возење низ Србија,...
11 ОКТОМВРИ: ПРАГА

11 ОКТОМВРИ: ПРАГА

ПРОМОТИВНА ЦЕНА ЗА УПЛАТИ ДО 15.09: 149€/9.230 МКД Прв ден 06.10.2017 СКОПЈЕ –ПРАГА Состанок со групата во 14:30ч. на паркингот пред спортски центар Борис Трајковски и поаѓање за Прага во 15.00ч., преку Србија и Унгарија. Дневно и ноќно возење со попатни паузи и...
11 ОКТОМВРИ: ШВАЈЦАРИЈА

11 ОКТОМВРИ: ШВАЈЦАРИЈА

ПРОМОТИВНА ЦЕНА ЗА УПЛАТИ ДО 15.09: 339€/21.010 МКД СКОПЈЕ – ВЕРОНА – ЛУЦЕРН – ЦИРИХ – БЕРН (ШТААД) – ЖЕНЕВА – МОНТРЕ – ЛОЗАНА – НИОН Прв ден 04.10.2017 СКОПЈЕ – ВЕРОНА Состанок на групата во 13:30 ч. на паркингот пред спортски центар БОРИС ТРАЈКОВСКИ и поаѓање...
11 ОКТОМВРИ: ФИРЕНЦА

11 ОКТОМВРИ: ФИРЕНЦА

ПРОМОТИВНА ЦЕНА ЗА УПЛАТИ ДО 15.09: 189€/11.710 МКД Прв ден 06.10.2017 – Скопје – Монтекатини Состанок на групата во 12:30ч. на паркингот кај Спортски центар Борис Трајковски. Поаѓање за Фиренца во 13.00ч. Патување преку Србија, Хрватска и Словенија, со попатни...
11 ОКТОМВРИ: САНТОРИНИ

11 ОКТОМВРИ: САНТОРИНИ

ПРОМОТИВНА ЦЕНА ЗА УПЛАТИ ДО 15.09: 179€/11.000 МКД Прв ден 06.10.2017 Скопје – Пиреа Состанок на групата на паркингот спроти спортски центар Борис Трајковски во 14:30ч. Се патува преку гр. премин Богородица со попатни паузи. Втор ден 07.10.2017 Пиреа –...
11 ОКТОМВРИ: МИНХЕН СО САЛЦБУРГ

11 ОКТОМВРИ: МИНХЕН СО САЛЦБУРГ

ПРОМОТИВНА ЦЕНА ЗА УПЛАТИ ДО 15.09: 189€/11.710 МКД Минхен – Баварска “Метропола со душа”, еден од најубавите градови во Германија, културен и боемски центар, град со бројни историски споменици кои зборуваат за вековните Баварски владетели од династијата Вителсбах,...