11 ОКТОМВРИ: МИЛАНО СО ЛУГАНО, КОМО И ВЕРОНА

11 ОКТОМВРИ: МИЛАНО СО ЛУГАНО, КОМО И ВЕРОНА

ПРОМОТИВНА ЦЕНА ЗА УПЛАТИ ДО 15.09: 179€/11.090 МКД Прв ден 06.10.2017 СКОПЈЕ – МИЛАНО Состанок на групата во 12:30 часот и поаѓање за Милано во 13:00 часот на паркингот кај спортски центар „Борис Трајковски“. Дневно и ноќно возење преку Србија, Хрватска и Словенија...
11 ОКТОМВРИ: ВИЕНА

11 ОКТОМВРИ: ВИЕНА

ПРОМОТИВНА ЦЕНА ЗА УПЛАТИ ДО 15.09: 135€/8.370 МКД Прв ден 07.10.2017 Скопје – Виена Состанок со групата на паркингот пред спортски центар „Борис Трајковски“ во 15.30 ч. и поаѓање за Виена во 16:00ч. Ноќно патување преку Србија и Унгарија со попатни паузи за одмор и...
11 ОКТОМВРИ: ВЕНЕЦИЈА СО ВЕРОНА И ТРСТ

11 ОКТОМВРИ: ВЕНЕЦИЈА СО ВЕРОНА И ТРСТ

ПРОМОТИВНА ЦЕНА ЗА УПЛАТИ ДО 15.09: 129€/ 7.990ден Прв ден 07.10.2017 СКОПЈЕ – ТРСТ Состанок со групата во 14:30 ч. и поаѓање за Венеција 15:00 часот на паркингот кај спортски центар „Борис Трајковски“. Дневно и ноќно возење преку Србија, Хрватска и Словенија со...
11 ОКТОМВРИ: АТИНА

11 ОКТОМВРИ: АТИНА

ПРОМОТИВНА ЦЕНА ЗА УПЛАТИ ДО 15.09: 119€ / 7.370 МКД Прв ден 07.10.2017 СКОПЈЕ – АТИНА Состанок на групата на паркингот на салата Борис Трајковски во 18.00 часот. Поаѓање за Атина во 18.30 часот. Ноќно возење со попатни паузи за одмор и царински формалности. Втор ден...
11 ОКТОМВРИ: АЗУРЕН БРЕГ

11 ОКТОМВРИ: АЗУРЕН БРЕГ

ПРОМОТИВНА ЦЕНА ЗА УПЛАТИ ДО 15.09: 209€/ 12.950 МКД Прв ден 06.10.2017 СКОПЈЕ – МИЛАНО     Состанок на групата во 11:30ч. и поаѓање во 12:00ч. од паркингот спроти салата Борис Трајковски. Се патува преку Србија, Хрватска. Ноќно возење со попатни паузи. Втор ден...
11 ОКТОМВРИ: ИСТАНБУЛ

11 ОКТОМВРИ: ИСТАНБУЛ

ПРОМОТИВНА ЦЕНА ЗА УПЛАТИ ДО 15.09: 99€/6.130 МКД Прв ден 07.10.2017 СКОПЈЕ – ИСТАНБУЛ  Состанок на групата спроти СЦ Борис Трајковски во 15:00 ч. Поаѓање за Истанбул во 15:30 h. Се патува преку граничниот премин Богородица и Грција. Ноќно возење со попатни...
ednodnevni-kapenja - joco turs

Ви благодариме.