23 ОКТОМВРИ: МИНХЕН

23 ОКТОМВРИ: МИНХЕН

ПРОМОТИВНА ЦЕНА ЗА УПЛАТИ ДО 15.09: 189€/11.710 МКД Минхен – Баварска “Метропола со душа”, еден од најубавите градови во Германија, културен и боемски центар, град со бројни историски споменици кои зборуваат за вековните Баварски владетели од династијата Вителсбах,...
23 ОКТОМВРИ: МИЛАНО СО ЛУГАНО, КОМО И ВЕРОНА

23 ОКТОМВРИ: МИЛАНО СО ЛУГАНО, КОМО И ВЕРОНА

ПРОМОТИВНА ЦЕНА ЗА УПЛАТИ ДО 15.09: 179€/11.090 МКД Прв ден 19.10.2017 СКОПЈЕ – МИЛАНО Состанок на групата во 12:30 часот и поаѓање за Милано во 13:00 часот на паркингот кај спортски центар „Борис Трајковски“. Дневно и ноќно возење преку Србија, Хрватска и Словенија...
23 ОКТОМВРИ: ВИЕНА

23 ОКТОМВРИ: ВИЕНА

ПРОМОТИВНА ЦЕНА ЗА УПЛАТИ ДО 15.09: 135€/8.370 МКД Прв ден20.10.2017 Скопје – Виена Состанок со групата на паркингот пред спортски центар „Борис Трајковски“ во 15.30 ч. и поаѓање за Виена во 16:00ч. Ноќно патување преку Србија и Унгарија со попатни паузи за одмор и...
23 ОКТОМВРИ: ВЕНEЦИЈА СО ВЕРОНА И ТРСТ

23 ОКТОМВРИ: ВЕНEЦИЈА СО ВЕРОНА И ТРСТ

ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ: 139€/8.610 МКД Прв ден 20.10.2017 СКОПЈЕ – ТРСТ Состанок со групата во 14:30 ч. и поаѓање за Венеција 15:00 часот на паркингот кај спортски центар „Борис Трајковски“. Дневно и ноќно возење преку Србија, Хрватска и Словенија со попатни паузи за...
23 ОКТОМВРИ: БУДИМПЕШТА

23 ОКТОМВРИ: БУДИМПЕШТА

ПРОМОТИВНА ЦЕНА ЗА УПЛАТИ ДО 15.09: 109€/6.750 МКД Прв ден 20.10.2017 СКОПЈЕ – БУДИМПЕШТА      Состанок со групата во 16:30ч. на паркингот пред спортски центар „Борис Трајковски“ и поаѓање за Будимпешта во 17.00 ч. Ноќно возење преку Србија со попатни паузи за...
23 ОКТОМВРИ: АТИНА

23 ОКТОМВРИ: АТИНА

ПРОМОТИВНА ЦЕНА ЗА УПЛАТИ ДО 15.09: 119€/7.370 МКД Прв ден 20.10.2017 СКОПЈЕ – АТИНА Состанок на групата на паркингот на салата Борис Трајковски во 18.00 часот. Поаѓање за Атина во 18.30 часот. Ноќно возење со попатни паузи за одмор и царински формалности. Втор ден...
ednodnevni-kapenja - joco turs

Ви благодариме.