ПОНУДИ 8МИ ДЕКЕМВРИ ВО ОСТРОШКИ МАНАСТИР

ПОНУДИ 8МИ ДЕКЕМВРИ ВО ОСТРОШКИ МАНАСТИР

Понуди 8ми декември во Острошки манастир – Црна Гора од 08.12-10.12.2017 1 ДЕН: Понуди 8ми декември во Острошки Манастир. Состанок со групата во 22:30 часот пред T.A Јоцо Турс поаѓање во 23:00.Се патува преку граничен премин Блаце во Косово, Албанија и Црна...
ПОНУДИ 8МИ ДЕКЕМВРИ: РИЛСКИ МАНАСТИР

ПОНУДИ 8МИ ДЕКЕМВРИ: РИЛСКИ МАНАСТИР

ПОНУДИ 8МИ ДЕКЕМВРИ ВО РИЛСКИОТ МАНАСТИР ЗА САМО 1,000 денари Понуди 8ми декември во Рилскиот Манастир. Состанок со групата во раните утрински часови пред T.A  Јоцо Турс и тргнување за Бугарија. Рилскиот манастир се наоѓа во југозападниот дел на Република Бугарија во...
ПОНУДИ 8МИ ДЕКЕМВРИ: МЕТЕОРИ

ПОНУДИ 8МИ ДЕКЕМВРИ: МЕТЕОРИ

ПОНУДИ 8МИ ДЕКЕМВРИ: МЕТЕОРИ. ЦЕНА-1600 денари Понуди 8ми декември за Метеори. Поаѓање  на групата во вечерни часови пред агенција Јоцо Турс . Се патува преку  граничен премин Богородица . Пристигнување во утрински часови на Метеори и слободно време за разгледување на...