ПОНУДИ 8-МИ МАРТ: ЉУБЉАНА

ПОНУДИ 8-МИ МАРТ: ЉУБЉАНА

Цена на аранжманот  139 ЕУР / 8,550  денари БЛЕД-БОХИЊ-ПОСТОЈНА ЈАМА 8 март Поаѓање во 17.00 часот од Скопје на паркинг кај хотел Вип со туристички автобус. Патот води  на граничен премин Табановце, преку Србија и Хрватска со попатни одмори до Љубљана. 9 март...
ПОНУДИ 8-МИ МАРТ: ОПАТИЈА

ПОНУДИ 8-МИ МАРТ: ОПАТИЈА

Цена на аранжманот  129 ЕУР / 7,950  денари СО ВКЛУЧЕН ИЗЛЕТ И ВЛЕЗНИЦА ЗА ПЛИТВИЧКИ ЕЗЕРА 8 март Поаѓање во 19.30 часот од Скопје на паркингот кај хотел Вип со туристички автобус. Патот води на граничен премин Табановце, преку Србија, со попатни одмори до Загреб. 9...
ПОНУДИ 8-МИ МАРТ: ПАРИЗ

ПОНУДИ 8-МИ МАРТ: ПАРИЗ

Цена на аранжманот  279 ЕУР / 17,250  денари ВКЛУЧЕНИ РАЗГЛЕДУВАЊА СО ВОДИЧ НА ПАРИЗ И САЛЗБУРГ   3 март Поаѓање во 12.00 часот од Скопје на паркинг кај хотел Вип со туристички автобус. Патот води на граничен премин Табановце, преку Србија, Хрватска и Словенија со...
ПОНУДИ 8-МИ МАРТ: БАНСКО

ПОНУДИ 8-МИ МАРТ: БАНСКО

Цена на аранжманот  60 € / 3,720 денари на 4 рати (Февруари, Март, Април, Maj) Банско — еден ноќ 17март Тргнување за Банско во раните утринските часови пред Т.А.Јоцо Турс. Планирана посета на Благоевград и прошетка низ центарот. Групата продолжува за Банско и...
ПОНУДИ 8-МИ МАРТ: БУДВА

ПОНУДИ 8-МИ МАРТ: БУДВА

Цена на аранжманот  3800  денари на 3 рати (Февруари, Март, Април) 1 ден Куманово-Котор-Тиват-Будва Поагање во вечерните часови  .Преку Косово и Албанија пристигниваме во Котор – еден од најубавите градови на Јадранот. Прошетки во стариот дел од градот. Посета на...
ПОНУДИ 8-МИ МАРТ: ИСТАНБУЛ

ПОНУДИ 8-МИ МАРТ: ИСТАНБУЛ

Цена на аранжманот  99 € / 6140  денари на 4 рати (Февруари, Март, Април и Мај) 08 март Состанок на групата пред Т.А.Јоцо Турс во 17:30 часот, тргнување за Истанбул во 18:00 часот. Патување преку граничен премин  Богородица со попатни паузи и царински формалности. 09...
kopaonik-joco-tours-zima-2016-2017

ЕДНОДНЕВНИ СКИЈАЊА

Секоја сабота Ве водиме на Попова Шапка. Тргнување од Куманово за 400 денари и од Скопје за 350 денари.

Секоја недела Ве водиме на Пониква. Тргнување од Куманово за 300 денари и од Скопје за 400 денари.

Секоја недела Ве водиме на Маврово. Тргнување од Куманово за 450 денари и од Скопје за 400 денари.

Ви благодариме.