ПОНУДИ 8-МИ МАРТ: ЛУКОВСКА БАЊА

ПОНУДИ 8-МИ МАРТ: ЛУКОВСКА БАЊА

Цена на аранжманот  105 € /6,510  денари на 4 рати (Февруари, Март, Април, Maj) (2 ноќевања+2 полни пансиони +свечена вечера+превоз) 09 март Понуди 8-ми март. Тргнување за Луковска бања во раните утринските часови пред Т.А.Јоцо Турс. Се патува преку граничен премин...
ПОНУДИ 8-МАРТ: ВРАЊЕ

ПОНУДИ 8-МАРТ: ВРАЊЕ

ЦЕНА: 1,100денари 03.03; 04.03; 08.03; 09.03;11.03.2018 Понуди 8-ми март. Состанок на група во договорено време пред Т.А Јоцо Турс. Свечена вечера со неограничен пијалок и жива музика. Поаѓање за Kуманово во договорено време. Пристигнување во утрински часови. Во...