ПРЕВОЗ ДО ОХРИД, СТРУГА И ДОЈРАН

ПРЕВОЗ ДО ОХРИД, СТРУГА И ДОЈРАН

ОХРИД, СТРУГА, ДОЈРАН Туристичката агенција Јоцо Турс и оваа лето Ви обезбеди удобен превоз за Охрид, Струга и Дојран. Тргнување од автобуската станица во Куманово: за Охрид и Струга, секој ден во 07:00, тргнување за Куманово во 17:30 за Дојран, вторник, петок и...