ШОПИНГ ВО ЌУСТЕНДИЛ – 10.12.2016

ШОПИНГ ВО ЌУСТЕНДИЛ – 10.12.2016

ЦЕНА 300 денари 10.12.2016 Тргнување од пред Т.А Јоцо Турс во 05:00 часот.Патувањето е преку граничен премин Деве Баир и задржување на граница  поради гранични формалнисти.Стигнување во Кустендил околу  08:00часот.Групата ке има слободно време за индивидуални...
ШОПИНГ ВО СОЛУН – 05.11.2016

ШОПИНГ ВО СОЛУН – 05.11.2016

ЦЕНА-900 денари Сабота, 05.11.2016 –   Поаѓање во 04:00 часот пред Т.А Јоцо Турс. Се патува преку граничен премин Богородица. Пристигнување во Солун околу 08:00 часот слободно време за прошетка и шопинг . Во Солун групата се задржува до 13:00  часот. Во 13:00...