ЗИМА 2018: ЈАСТРЕБЕЦ – БОРОВЕЦ

ЗИМА 2018: ЈАСТРЕБЕЦ – БОРОВЕЦ

Попуст за РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА : 20% за резервација и уплата до 30.09.2017 за период на престој 22.01-01.02.2018 | 04.03-01.04.2018 10% за резервација и уплата до 30.09.2017 за период на престој 22.12.2017-21.01.2018 15% за резервација и уплата до 31.10.2017 за период на...
ЗИМА 2018: ВИЛА ЈАГОДА И МАЛИНА – БОРОВЕЦ

ЗИМА 2018: ВИЛА ЈАГОДА И МАЛИНА – БОРОВЕЦ

www.borovetz-resort.com Попуст за РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА : 15% за резервација и уплата до 15.11.2017 Попуст за РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА : 10% за резервација и уплата до 15.12.2017 БОНУСИ : 7=6 за период на престој од 24.01.2018 до крај на сезона (попустите НЕ се комбинираат) Цените...
ЗИМА 2018: САМОКОВ – БОРОВЕЦ

ЗИМА 2018: САМОКОВ – БОРОВЕЦ

www.samokov.com Попуст за РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА : 15% за резервација и уплата до 31.10.2017 Попуст за РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА : 10% за резервација и уплата до 30.11.2017 БОНУСИ : 5=4, 6=5, 7=6…14=12 за пристигнувања од 05.01-31.01.2018 (вкл.) и од 01.03-31.03.2018 (вкл.)...
ЗИМА 2018: РИЛА – БОРОВЕЦ

ЗИМА 2018: РИЛА – БОРОВЕЦ

www.rilaborovets.com Попуст за РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА : 10% за резервација и уплата до 15.10.2017 Цените се по лице за 1 ноќ. на база ПОЛУПАНСИОН 28.12.2017 06.01.2018 07.01.2018 13.01.2018 14.01.2018 27.01.2018 17.12.2017 27.12.2018 08.03.2018 05.04.2018 Вид на сместување...
ЗИМА 2018: РАДИНАС ВЕЈ – БОРОВЕЦ

ЗИМА 2018: РАДИНАС ВЕЈ – БОРОВЕЦ

Попуст за РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА : 20% за резервација и уплата до 30.09.2017 15% за резервација и уплата до 31.10.2017 | 10% за резервација и уплата до 30.11.2017 БОНУСИ : 7=6 за период на престој од 01.12-22.12.2017 | 05.03-31.03.2018 (попустите се комбинираат) Цените се...