Посетете го Дубаи, град на луксузот и раскошот, рај од иднината кој Ве чека да го откриете.

dubai-1-1 dubai-1-2 dubai-1-3

Важна напомена:

  • Цените се по лице,сместување во двокреветна соба,и валидни за пријавување на мин. 2 патници.
  • Плаќање исклучиво во денари,
  • Плаќање при резервација 100 %,и нема мозжност за откажување,менување на термин или менување на имиња,
  • За виза потребен скениран пасош во боја. АКО ПАТНИКОТ НЕ ДОБИЕ ВИЗА,парите не се враќаат,
  • Останатите општи услови на патување на ЈОЦО ТУРС и СКТМ важат,освен горенаведеното.
kopaonik-joco-tours-zima-2016-2017

ЕДНОДНЕВНИ СКИЈАЊА

Секоја сабота Ве водиме на Попова Шапка. Тргнување од Куманово за 400 денари и од Скопје за 350 денари.

Секоја недела Ве водиме на Пониква. Тргнување од Куманово за 300 денари и од Скопје за 400 денари.

Секоја недела Ве водиме на Маврово. Тргнување од Куманово за 450 денари и од Скопје за 400 денари.

Ви благодариме.

Share This