Само за Вас организираме еднодневни капења секоја сабота и недела на сончевите плажи од грчкото крајбрежје.

Секоја сабота ПАРАЛИЈА и ОЛИМПИК БИЧ:

15.06.2019 и 16.06.2019600 денари
22.06.2019 и 23.06.2019700 денари
29.06.2019 и 30.06.2019800 денари

Секоја недела КАЛИТЕА, ПОЛИХРОНО, ХАНИОТИ и ПЕФКОХОРИ:

15.06.2019 и 16.06.2019600 денари
22.06.2019 и 23.06.2019700 денари
29.06.2019 и 30.06.2019800 денари

Поаѓање од Куманово во 03:30, а од Скопје во 04:00 часот.

Share This