Фонтана Врање – Стара Нова Година

0
13.01.2020 Поаѓање  на групата во 18:00 часот пред Т.А Јоцо Турс. Свечена вечера со неограничен пијалок и жива музика. Поаѓање за Kуманово во 02:00 часот. Пристигнување во Куманово во...

Вевчански карневал

0
13.01.2020 Поаѓање во утрински часови пред Т.А Јоцо Турс. По пристигнување се  посетува Вевчани и вевчански извори. Изворите се лоцирани на источните падини на планината Јабланица, кај селото Вевчани,...