Куќи „Санрајс“ и „Василис“ – Скијатос

Куќи „Санрајс“ и „Василис“ - Скијатос. Проведете незаборавни доживувања оваа лето во прекрасниот Скијатос. За уплати до 7 декември 15% попуст на сезонски и 10% попуст на вонсезонски цени.

Куќа „Харис“ – Неа Флогита

Куќа „Харис“ – Неа Флогита. Проведете незаборавни доживувања оваа лето во прекрасниот Неа Флогита. За уплати до 7 декември 15% попуст на сезонски и 10% попуст на вонсезонски цени.

Куќа „Такис и Марија“ – Јерисос

Куќа „Такис и Марија“ – Јерисос. Проведете незаборавни доживувања оваа лето во прекрасниот Јерисос. За уплати до 7 декември 20% попуст на сезонски и 15% попуст на вонсезонски цени.

Куќа „Спанос“ – Полихроно

Куќа „Спанос“ – Полихроно. Проведете незаборавни доживувања оваа лето во прекрасниот Полихроно. За уплати до 7 декември 20% попуст на сезонски и 15% попуст на вонсезонски цени.

Куќа „Папус“ – Сарти

Куќа „Папус“ – Сарти. Проведете незаборавни доживувања оваа лето во прекрасниот Сарти. За уплати до 7 декември 25% попуст на сезонски и 20% попуст на вонсезонски цени.

Куќа „Панорама“ – Сарти

Куќа „Панорама“ – Сарти. Проведете незаборавни доживувања оваа лето во прекрасниот Неа Флогита. За уплати до 7 декември 15% попуст на сезонски и 10% попуст на вонсезонски цени.

Куќа „Минас“ – Неа Флогита

Куќа „Минас“ – Неа Флогита. Проведете незаборавни доживувања оваа лето во прекрасниот Неа Флогита. За уплати до 7 декември 20% попуст на сезонски и 15% попуст на вонсезонски цени.

Куќа „Евангелија“ – Јерисос

Куќа „Евангелија“ – Јерисос. Проведете незаборавни доживувања оваа лето во прекрасниот Јерисос. За уплати до 7 декември 20% попуст на сезонски и 15% попуст на вонсезонски цени.

Куќа „Дионисиос“ – Дионисиос

Куќа „Дионисиос“ - Дионисиос. Проведете незаборавни доживувања оваа лето во прекрасниот Дионисиос. За уплати до 7 декември 20% попуст на сезонски и 15% попуст на вонсезонски цени.

Куќа „Галанис“ – Афитос

Куќа „Галанис“ – Афитос. Проведете незаборавни доживувања оваа лето во прекрасниот Афитос. За уплати до 7 декември 20% попуст на сезонски и 15% попуст на вонсезонски цени.