Крушево-500.00 денари

Тргнување за  Крушево во утринските часови пред Т.А.Јоцо Турс. Пристигнување во Крушево и планирана посета на куќата на Тоше Проески, гробот на Тоше Проески и споменик Македониум. Слободно време за прошетка низ градот на Крушевската Република, град кој се смета за највисок град на Балканскиот Полуостров со просечна надморска височина од 1,350 метри. Можност да се проба и далеку прочуениот Крушевски локум и Крушевски пуслици. Тргнување за Куманово.

individualni-ponudi-krusevo

Во цената на аранжманот е вклучено:                                        

  • Превоз со високотуристички автобус на наведената релација      
  • Придружник за време на патувањето
  • Организација на патувањето

Во цената на аранжманот не е вклучено:

  • Влезница за спомен куќа на Тоше Проески = 50 денари
  • Влезница за споменик Македониум = 30 денари        
За реализација на аранжманот минимум 40 патника
Share This