КРСТАРЕЊЕ ЊУЈОРК – МАЈАМИ – КАРИБИ

0
MSC Seaside е брод направен за MSC Cruise. Тој е прв од последната генерација на Seaside класата на бродови и најголемиот брод констриуиран од страна на неговиот производител, Fincantieri од Италија. Започнал со пловење во Декември 2017 година