ЛЕТО 2018

Погледнете ги најдобрите пондуи за оваа лето!

 

%

ЗАДОВОЛСТВО ОД АРАНЖМАНИТЕ

ПИШЕТЕ НИ

8 + 7 =

РАБОТНО ВРЕМЕ

Понеделник до Петок од 08-20
Сабота од 08-17 часот.

ТЕЛЕФОН

+389 (0)31 429 426
+389 (0)71 376 426

АДРЕСА

Октомвриска Револуција бр. 58
1300 Куманово

Share This