Излет до манастирот Острог во Црна Гора

04.05.2018 до 06.05.2018 за само 1,700.00 денари

Посетете го манастирот Острог кој се наоѓа на падините на планината Острог во Црна Гора, на современиот магистрален пат помеѓу Подгорица и Никшиќ. Манастирот за првпат се споменува во петнаесетиот век под името Острошки Манастир иако се претпоставува дека истиот датира уше пред 859 година.

manastir-ostrog-jocotours

Во цената е вклучено:

  • Превоз со високотуристички автобус
  • Патничко осигурување
  • Пратител на група
  • Посета на Подгорица
  • Посета на Будва
Во цената не е вклучена доплата од ЕУР 1.00 на име туристичка такса.
Како документ за идентификација на граничните премини може да се користи и лична карта, доколку во моментот на изведувањето на програмата не поседувата валиден пасош.
ednodnevni-kapenja - joco turs

Ви благодариме.

Share This