ОСИГУРУВАЊЕ

 

Полисата за патничко осигурување овозможува заштита и сигурност во текот на привремен престој во странство

Полисата за патничко осигурување гарантира покривање на евентуални трошоци во случај на неопходна медицинска помош заради ненадејна болест или последици од несреќен случај или незгода.

osiguruvanje-joco-tours

ЈОЦО ТУРС во соработка со најдобрите осигурителни компании во Македонија Ви нуди најквалитетно патничко осигурување за сите дестинации во светот, како и за соседните земји, кое опфаќа одлична територијална здравствена покриеност.

Патувајте сигурно и безгрижно секаде во светот

%

ЗАДОВОЛСТВО ОД АРАНЖМАНИТЕ

ПИШЕТЕ НИ

15 + 6 =

РАБОТНО ВРЕМЕ

Понеделник до Петок од 08-20
Сабота од 08-17 часот.

ТЕЛЕФОН

+389 (0)31 429 426
+389 (0)71 376 426

АДРЕСА

Октомвриска Револуција бр. 58
1300 Куманово

Ednodnevni kapenja

ПРОМОТИВНО ЕДНОДНЕВНО КАПЕЊЕ

 

Сабота, 02.06.2018:

Паралија и Олимпик Бич

 

Недела, 03.06.2018:

Калитеа, Полихроно, Ханиоти, Пефкохори

 

Резервирајте на 031.429.426 и 071.376.426

 

Ви благодариме.

Share This