ГРИН ВУД 4* – БАНСКО

0
ГРИН ВУД 4* - Банско www.greenwood-hotel.com РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА : 10% попуст за резервација и уплата до 30.11.2019 (валиден за период на престој 01.12-19.12.2019, 12.01-31.03.2020) БОНУС...

БОРОВЕЦ ХИЛС 5* – БОРОВЕЦ

0
БОРОВЕЦ ХИЛС 5* - Боровец www.borovetshills-bg.com  РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА : 5% попуст за резервација и уплата до 30.11.2019 БОНУСИ : 7=6 за период на престој од...

ПЕРЕЛИК 4* – ПАМПОРОВО

0
ПЕРЕЛИК 4* - Пампорово www.perelikhotel.com РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА : 15% попуст за резервација и уплата до 30.10.2019 | 10% попуст за резервација и уплата до...

Куќи „Санрајс“ и „Василис“ – Скијатос

0
Куќи „Санрајс“ и „Василис“ - Скијатос. Проведете незаборавни доживувања оваа лето во прекрасниот Скијатос. За уплати до 7 декември 15% попуст на сезонски и 10% попуст на вонсезонски цени.

Куќа „Врахос“ – Каламици

0
Куќа „Врахос“ – Каламици. Проведете незаборавни доживувања оваа лето во прекрасниот Каламици. За уплати до 7 декември 20% попуст на сезонски и 15% попуст на вонсезонски цени.

Куќа „Ана Сакис“ – Торони

0
Куќа „Ана Сакис“ – Торони. Проведете незаборавни доживувања оваа лето во прекрасниот Торони. За уплати до 7 декември 20% попуст на сезонски и 15% попуст на вонсезонски цени.

Последни вести