Цена на аранжманот  3800  денари на 3 рати
(Февруари, Март, Април)

1 ден

Куманово-Котор-Тиват-Будва Поагање во вечерните часови  .Преку Косово и Албанија пристигниваме во Котор – еден од најубавите градови на Јадранот. Прошетки во стариот дел од градот. Посета на катедралата Св Трифун и Поморскиот музеј ( факултативно). Потоа се поаѓа за Тиват и посета на Островот на цвеќињата  каде се наоѓа манастирот на Св.Архангел Михаил од 13ти век . Попладне вракање во Будва. Сместување во апартмани. Вечерта Ве водиме на осмомартовска вечера.

2 ден

Будва – Св. Стефан- Куманово. Ве водиме на разглед на Стариот град-тесните улички,интересната архитектура,многубројните традиционални работилници,сувенирници,бутици.локални ресторани…Слободно време за индивидуални проШетки  и заминуваме кон Македонија.Попатна посета на Св.Стефанфасцинантен остров,познат по љубителите на луксузот.Продолжуваме кон Мaкедонија.Пристигнување  следниот ден во раните утрински часови.

Во цената на аранжманот е вклучено:

  • Превоз со високо туристички автобус
  • Едно ноќевање во апартман во Будва
  • Осмомартовска вечера
  • Организација и стручно   водство

Во цената на аранжманот не е вклучено:

  • Факултативни излети
  • Патничко и здравствено осигурување
За реализација на аранжманот е потребно минимум 40 патника
За реализација на аранжманот се потребни 40 патници, во спротивно краен рок за евентуален отказ е 5 дена пред датумот на поаѓање. Организаторот на патувањето го задржува правото за измена на поедини содржини од програмата. За факултативните излети се потребни 20патници.
ПИВО ФЕСТ ПРИЛЕП

Контактирајте не!
Share This