Цена на аранжманот  105 € /6,510  денари на 4 рати
(Февруари, Март, Април, Maj)

(2 ноќевања+2 полни пансиони +свечена вечера+превоз)

16 март

Тргнување за Пролом бања во раните утринските часови пред Т.А.Јоцо Турс. Се патува преку граничен премин Табановце со попатни паузи. Пристигнување во Пролом бања напладне. Сместување во хотел. Ручек. Можност за уживање и користење на внатрешен со лековита Пролом вода. Вечера. Ноќевање.

17 март

Појадок. По појадокот организиран раглед на природните убавини. Враќање во хотелот. Ручек. Време за уживање и користење на внатрешен базен со лековита Пролом вода. Свечена вечера со жива музика. Ноќевање.

18 март

Појадок. Напуштање на хотелот. Тргнување за дома со попатни паузи. Пристигнување во Куманово

Во цената на аранжманот е вклучено:3ден. 18 март: Појадок. Напуштање на хотелот. Тргнување за дома со попатни паузи. Пристигнување во Куманово. 

 • Превоз со високотуристички автобус
 • Сместување во хотел Радан, секоја соба ТВ, со лековита Пролом вода, баде мантил и фен за коса
 • 2 полни пансиони ( појадок, ручек и вечера )
 • Организиран раглед со локален водич
 • Свечена вечера со жива музика
 • Користење на сауна, џакузи со лековита Пролом вода, солена соба, парно купатило, тепидариум, затворен и отворен базен со панорамски поглед
 • Излет споменик на природата Ѓавола Варош, влезница и водич (доколку дозволуваат временски услови)
 • Излет до црква Лазарица во Пролом Бања со локален водич (2,5км)
 • Туристичка такса
 • Wi-fi интернет
 • Придружник за време на патувањето
 • Организација на патувањето

Во цената на аранжманот не е вклучено:

 • Патничко осигурување 1 € дневно
 • Неограничено пиење 10 евра по лице (без виски, виљамкова и врвни вина)
За реализација на аранжманот минимум 40 патника
Share This