ПРЕВОЗ ДО СКОПЈЕ

Јоцо Турс Ви нуди најпогодна опција за секојдневен превоз за Скопје и назад до Куманово. Одберете некој од термините кој на Вас ви одговара било да се работи за секојдневно патување кон и од работното место, училиште или едноставно за убави моменти и забава во Скопје.