Почетна ПРЕВОЗ ДО СКОПЈЕ ПРЕВОЗ ДО СКОПЈЕ

ПРЕВОЗ ДО СКОПЈЕ

0
2946

ПРЕВОЗ КУМАНОВО – СКОПЈЕ – КУМАНОВО

Јоцо Турс Ви нуди најпогодна опција за секојдневен превоз до Скопје и назад до Куманово. Одберете некој од термините кој на Вас ви одговара било да се работи за секојдневно патување кон и од работното место, училиште, факултет или едноставно за убави моменти и забава во Скопје.

Со превоз до Скопје на Јоцо Турс стигате најбргу до бараната дестинација.

 КУМАНОВО – СКОПЈЕ

Тргнување од пред канцеларијата на Јоцо Турс Превоз (до бензинската пумпа на Макпетрол)

  • 06:30 (само во работни денови) – автобуска постројка пред Основниот Суд во Куманово – автобуска постројка пред Државната Болница во Куманово – Стара Автобуска Станица во Скопје – Соборен Храм – лево по булевар Климент Охридски – булевар Водњанска – Клинички Центар Скопје – булевар 8-ми септември (покрај Педагошки факултет) – десно по булевар Партизански Одреди – Трговски Центар Рамстор во Скопје.
  • 06:40 | 08:40 | 11:40 | 14:30 | 17:30 | 19:20 | 19:40 – автобуска постројка пред Основниот Суд во Куманово – автобуска постројка пред Државната Болница во Куманово – Стара Автобуска Станица во Скопје – Соборен Храм – право по булевар Партизански Одреди – лево по булевар 8-ми септември (покрај Педагошки факултет)  – Клинички Центар Скопје – Трговски Центар Рамстор во Скопје.
  • 20:40 (само за викенд)  – автобуска постројка пред Основниот Суд во Куманово – автобуска постројка пред Државната Болница во Куманово – Стара Автобуска Станица во Скопје – Соборен Храм – право по булевар Партизански Одреди – лево по булевар 8-ми септември (покрај Педагошки факултет)  – Клинички Центар Скопје – Трговски Центар Рамстор во Скопје.

БИЛЕТ ВО ЕДЕН ПРАВЕЦ 100.00 ДЕНАРИ

МЕСЕЧЕН БИЛЕТ 3,000.00 ДЕНАРИ

 СКОПЈЕ – КУМАНОВО

Тргнување од Автобуската Станица во Скопје

  • 08:05 | 10:15 | 13:45 | 16:10 | 17:00 | 17:20 | 19:45  – автобуска постројка пред УКИМ на Бит Пазар – автобуска постројка пред Хотел Континтентал  – автобуска постројка пред Државната Болница во Куманово – автобуска постројка пред Македонски Пошти во Куманово – канцеларија на Јоцо Турс Превоз.

Тргнување од позади Т.Ц. Рамстор во Скопје

  • 07:45 | 10:10 | 13:00 (само во работни денови) |13:30 | 15:00 (само во работни денови)|15:50 |19:30  – автобуска постројка пред УКИМ на Бит Пазар – автобуска постројка пред Хотел Континтентал  – автобуска постројка пред Државната Болница во Куманово – автобуска постројка пред Македонски Пошти во Куманово – канцеларија на Јоцо Турс Превоз.

БЕЗ КОМЕНТАР

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Ве молам внесете го Вашиот коментар!
Ве молиме внесете го Вашето име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.