Превоз

 
 
 
 
 
 
 

Изнајмување на автобуси и минибуси

 
Туристичката агенција Јоцо Турс врши изнајмување на автобуси и минибуси во локалниот, државниот и меѓународниот сообраќај во зависност од вашите потреби. За меѓународен превоз располагаме со современи автобуси со EURO 4 стандард, кои ќе одговараат за сите ваши барања и потреби.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Изнајмување на автомобили

 
Rent a car Kumanovo, Туристичката агенција Јоцо Турс врши изнајмување на автомобили во локалниот, државниот и меѓународниот сообраќај во зависност од вашите потреби. Одберете го автомобилот што најмногу Ви одговара според најповолните услови што ги нуди Јоцо Турс. Располагаме со автомобили со ... Прочитај повеќе
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Изнајмување на електрични скутери

 
Туристичката агенција Јоцо Турс врши изнајмување на е-скутери на локален сообраќај.Одберете е-скутер за избегнување гужви низ градот со максимална безбедност и биди COOL.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Превоз Куманово - Скопје - Куманово

 
Јоцо Турс Ви нуди најпогодна опција за секојдневен превоз до Скопје и назад до Куманово. Одберете некој од термините кој на Вас ви одговара било да се работи за секојдневно патување кон и од работното место, училиште, факултет или едноставно за убави моменти и забава во Скопје.