Превоз

Изнајмување на автобуси и минибуси

Туристичката агенција Јоцо Турс врши изнајмување на автобуси и минибуси во локалниот, државниот и меѓународниот сообраќај во зависност од вашите потреби. За меѓународен превоз располагаме со современи автобуси со EURO 4 стандард, кои ќе одговараат за сите ваши барања и потреби.

Изнајмување на автомобили

Rent a car Kumanovo, Туристичката агенција Јоцо Турс врши изнајмување на автомобили во локалниот, државниот и меѓународниот сообраќај во зависност од вашите потреби. Одберете го автомобилот што најмногу Ви одговара според најповолните услови што ги нуди Јоцо Турс. Располагаме со автомобили со бензински и дизел мотори, со автоматски или рачен менувач, помали или поконфорни во зависнот од потребите. Сите автомобили се климатизирани. Возилата се одржуваат редовно и се карактеризираат со ислучително мала потрошувачkа. Возилото го земате со полн резервоар и го враќате со полн резервоар. При подигнување на возилото потпишувате договор и го плаќате користењето однапред. Без комплицирани процедури и без обезбедување. Возилата кои може да ги изнајмите го сочинуваат возилата од моделите на Рено (Твинго), Фолксваген (Туран и Шаран) и Пежо (Пежо 807).

Изнајмување на електрични скутери

Туристичката агенција Јоцо Турс врши изнајмување на е-скутери на локален сообраќај.Одберете е-скутер за избегнување гужви низ градот со максимална безбедност и биди COOL..

Зошто да патувате со нас

There are many variations of passages of lorem.

ПОВОЛНИ ЦЕНИ

Прифатливите цени, во реална корелација со понудените услуги и аранжмани, најдобро ги дефинира огромниот број на постојани корисници.

ПРОФЕСИОНАЛНА УСЛУГА

Со нашето искуство и кадровската професионалност, континуирано ја потврдуваме востановената синтагма, за "комплетен туристички сервис"..

ПОСТОЈАНА ПОДДРШКА

Одговорноста и грижата за своите клиенти, секојдневно ја докажуваме со постојаната поддршка и достапност на нашите вработени.