RENT A BUS

Доколку имате потреба од изнајмување на автобуси и минибуси, ЈОЦО ТУРС е Вашиот најдобар избор

Туристичката агенција Јоцо Турс врши изнајмување на автобуси и минибуси во локалниот, државниот и меѓународниот сообраќај во зависност од вашите потреби.

За меѓународен превоз располагаме со современи автобуси со EURO 3 стандард, кои ќе одговараат за сите ваши барања и потреби.

Изнајмете автобус или минибус од ЈОЦО ТУРС

%

ЗАДОВОЛСТВО ОД АРАНЖМАНИТЕ

ПИШЕТЕ НИ

10 + 13 =

РАБОТНО ВРЕМЕ

Понеделник до Петок од 08-20
Сабота од 08-17 часот.

ТЕЛЕФОН

+389 (0)31 429 426
+389 (0)71 376 426

АДРЕСА

Октомвриска Револуција бр. 58
1300 Куманово

Ednodnevni kapenja

ПРОМОТИВНО ЕДНОДНЕВНО КАПЕЊЕ

 

Сабота, 02.06.2018:

Паралија и Олимпик Бич

 

Недела, 03.06.2018:

Калитеа, Полихроно, Ханиоти, Пефкохори

 

Резервирајте на 031.429.426 и 071.376.426

 

Ви благодариме.

Share This