RENT A CAR

Доколку имате потреба од изнајмување на автомобили, ЈОЦО ТУРС е Вашиот најдобар избор.

Туристичката агенција Јоцо Турс врши изнајмување на автомобили во локалниот, државниот и меѓународниот сообраќај во зависност од вашите потреби.

Одберете го автомобилот што најмногу Ви одговара според најповолните услови што ги нуди Јоцо Турс.

Изнајмете комфорно и сигурно возило во ЈОЦО ТУРС

%

ЗАДОВОЛСТВО ОД АРАНЖМАНИТЕ

ПИШЕТЕ НИ

14 + 10 =

РАБОТНО ВРЕМЕ

Понеделник до Петок од 08-20
Сабота од 08-17 часот.

ТЕЛЕФОН

+389 (0)31 429 426
+389 (0)71 376 426

АДРЕСА

Октомвриска Револуција бр. 58
1300 Куманово

Share This