ЦЕНА-900 денари

Сабота, 11.11.2017 –   Поаѓање во 04:00 часот пред Т.А Јоцо Турс. Се патува преку граничен премин Богородица. Пристигнување во Солун околу 08:00 часот слободно време за прошетка и шопинг . Во Солун групата се задржува до 13:00  часот.

Во 13:00 часот се оди за COSMOS  и  IKEA  таму се останува до 17:00 часот по македонско време. На враќање групата прави пауза на FREE SHOP. Пристигнување во Куманово во вечерни часови.

shopping-solun-05-11-post-image

 Во цената е вклучено:

  • Превоз со високо туристички автобус
  • Пратител на група од агенција
kopaonik-joco-tours-zima-2016-2017

ЕДНОДНЕВНИ СКИЈАЊА

Секоја сабота Ве водиме на Попова Шапка. Тргнување од Куманово за 400 денари и од Скопје за 350 денари.

Секоја недела Ве водиме на Пониква. Тргнување од Куманово за 300 денари и од Скопје за 400 денари.

Секоја недела Ве водиме на Маврово. Тргнување од Куманово за 450 денари и од Скопје за 400 денари.

Ви благодариме.

Share This