1-ВИ МАЈ: АЗУРЕН БРЕГ

1-ВИ МАЈ: АЗУРЕН БРЕГ

Азурен Брег – Термин 27 Април 1 ДЕН  27.04.2018: СКОПЈЕ – МИЛАНО Азурен Брег: Поаѓање во 12:00 часот од паркингот спроти салата Борис Трајковски. Се патува преку граничниот премин Табановце, Србија, Хрватска. Ноќно возење со попатни паузи. 2...
23 ОКТОМВРИ: АЗУРАН БРЕГ

23 ОКТОМВРИ: АЗУРАН БРЕГ

ПРОМОТИВНА ЦЕНА ЗА УПЛАТИ ДО 15.09: 209€/ 12.950 МКД Прв ден 19.10.2017 СКОПЈЕ – МИЛАНО     Состанок на групата во 11:30ч. и поаѓање во 12:00ч. од паркингот спроти салата Борис Трајковски. Се патува преку Србија, Хрватска. Ноќно возење со попатни паузи. Втор ден...
11 ОКТОМВРИ: АЗУРЕН БРЕГ

11 ОКТОМВРИ: АЗУРЕН БРЕГ

ПРОМОТИВНА ЦЕНА ЗА УПЛАТИ ДО 15.09: 209€/ 12.950 МКД Прв ден 06.10.2017 СКОПЈЕ – МИЛАНО     Состанок на групата во 11:30ч. и поаѓање во 12:00ч. од паркингот спроти салата Борис Трајковски. Се патува преку Србија, Хрватска. Ноќно возење со попатни паузи. Втор ден...