Куќи „Галери“ и „Конаки“ – Амулијани

Куќи „Галери“ и „Конаки“ – Амулијани

За целосни уплати најдоцна до 7 декември, сабота 15% на сезонските цени 10% на вонсезонските цени Термин Ноќевања 1 и 2 лице 3 и 4 лице 31.5-7.6 7 109 49 7.6-14.6 7 119 59 14.6-21.6 7 155 69 21.6-28.6 7 175 79 Сезонски цени Термин Ноќевања 1/2 студио 1/3 студио 1/4...