АТИНА – 11-ТИ ОКТОМВРИ

АТИНА – 11-ТИ ОКТОМВРИ

Термин: 09.10-2ноќи | 129€ / 8.000мкд Атина – град посветен на божицата Атина, по која го добил името, која е  и негова заштитничка. За историјата на човештвото е значајна бидејќи тука се поставени темелите на парламентарната демократија и слободните избори. Но...
НОВА 2018 ГОДИНА ВО АТИНА

НОВА 2018 ГОДИНА ВО АТИНА

Нова 2018 Година во Атина 1 ден 29.12.2017 – СКОПЈЕ Нова 2018 година во Атина. Состанок на групата пред спортската сала Борис Трајковски во 18.00 часот. Поаѓање за Атина во 18.30 часот.Ноќно возење со попатни паузи поради одмор и царински формалности. 2 ден...
23 ОКТОМВРИ: АТИНА

23 ОКТОМВРИ: АТИНА

ПРОМОТИВНА ЦЕНА ЗА УПЛАТИ ДО 15.09: 119€/7.370 МКД Прв ден 20.10.2017 СКОПЈЕ – АТИНА Состанок на групата на паркингот на салата Борис Трајковски во 18.00 часот. Поаѓање за Атина во 18.30 часот. Ноќно возење со попатни паузи за одмор и царински формалности. Втор ден...
11 ОКТОМВРИ: АТИНА

11 ОКТОМВРИ: АТИНА

ПРОМОТИВНА ЦЕНА ЗА УПЛАТИ ДО 15.09: 119€ / 7.370 МКД Прв ден 07.10.2017 СКОПЈЕ – АТИНА Состанок на групата на паркингот на салата Борис Трајковски во 18.00 часот. Поаѓање за Атина во 18.30 часот. Ноќно возење со попатни паузи за одмор и царински формалности. Втор ден...