ЛЕТО 2017 – АФИТОС (АРИСТОТЕЛ БИЧ ХОТЕЛ 4*)

ЛЕТО 2017 – АФИТОС (АРИСТОТЕЛ БИЧ ХОТЕЛ 4*)

СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА ЗА УПЛАТА ДО 20-ти НОЕМВРИ Афитос е познато туристичко место,сместено на источната страна на Касандра. Заблагодарувајќи на својот автентичен амбиент, од камени куќи,со преубав поглед кон морето,со преубави плажи со кристално сино море,свеж воздух од...
острог јоцо турс куманово

 

Ви благодариме.