ПОНУДИ 8-МИ МАРТ: БАНСКО

ПОНУДИ 8-МИ МАРТ: БАНСКО

Цена на аранжманот  60 € / 3,720 денари на 4 рати (Февруари, Март, Април, Maj) Банско — еден ноќ 17март Тргнување за Банско во раните утринските часови пред Т.А.Јоцо Турс. Планирана посета на Благоевград и прошетка низ центарот. Групата продолжува за Банско и...
ЗИМА 2018: ВИХРЕН ПАЛАС – БАНСКО

ЗИМА 2018: ВИХРЕН ПАЛАС – БАНСКО

www.vihrenpalace.com Попуст за РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА : 15% за резервација и уплата до 01.10.2017 | 10% за резервација и уплата до 16.11.2017 БОНУСИ : 7=5, 14=10 за период на престој 02.01-01.04.2018 (не се комбинира со попуст за рана резервација) Цените се по лице за 1...
ЗИМА 2018: САНРАЈС – БАНСКО

ЗИМА 2018: САНРАЈС – БАНСКО

www.hotelsunrisebansko.com Попуст за РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА : 5% за резервација и уплата до 30.09.2017 (попустите не се комбинираат) Цените се по лице за 1 ноќ. на база ПОЛУПАНСИОН 29.12.2017 01.01.2018 02.01.2018 09.01.2018 22.12.2017 28.12.2017 01.12-21.12.2017 26.01.2018...

ЗИМА 2018: ИВАН РИЛСКИ – БАНСКО

Попуст за РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА : 20% за резервација и уплата до 30.09.2017 за период на престој 01.12-27.12.2017 | 13.01-31.03.2018 15% за резервација и уплата до 30.09.2017 за период на престој 28.12-12.01.2018 15% за резервација и уплата до 15.11.2017 за период на...