23 ОКТОМВРИ: ШВАЈЦАРИЈА

23 ОКТОМВРИ: ШВАЈЦАРИЈА

ПРОМОТИВНА ЦЕНА ЗА УПЛАТИ ДО 15.09: 339€/21.010 МКД СКОПЈЕ – ВЕРОНА – ЛУЦЕРН – ЦИРИХ – БЕРН (ШТААД) – ЖЕНЕВА – МОНТРЕ – ЛОЗАНА – НИОН –  СКОПЈЕ Прв ден 18.10.2017 СКОПЈЕ – ВЕРОНА Состанок на групата во 13:30 ч. на паркингот пред спортски центар БОРИС...
11 ОКТОМВРИ: ШВАЈЦАРИЈА

11 ОКТОМВРИ: ШВАЈЦАРИЈА

ПРОМОТИВНА ЦЕНА ЗА УПЛАТИ ДО 15.09: 339€/21.010 МКД СКОПЈЕ – ВЕРОНА – ЛУЦЕРН – ЦИРИХ – БЕРН (ШТААД) – ЖЕНЕВА – МОНТРЕ – ЛОЗАНА – НИОН Прв ден 04.10.2017 СКОПЈЕ – ВЕРОНА Состанок на групата во 13:30 ч. на паркингот пред спортски центар БОРИС ТРАЈКОВСКИ и поаѓање...