ЗИМА 2018: ЈАСТРЕБЕЦ – БОРОВЕЦ

ЗИМА 2018: ЈАСТРЕБЕЦ – БОРОВЕЦ

Попуст за РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА : 20% за резервација и уплата до 30.09.2017 за период на престој 22.01-01.02.2018 | 04.03-01.04.2018 10% за резервација и уплата до 30.09.2017 за период на престој 22.12.2017-21.01.2018 15% за резервација и уплата до 31.10.2017 за период на...
ЗИМА 2018: ЈАНАКИЕВ – БОРОВЕЦ

ЗИМА 2018: ЈАНАКИЕВ – БОРОВЕЦ

www.hotel-yanakiev.com Попуст за РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА : 10% за резервација и уплата до 31.10.2017 Цените се по лице за 1 ноќ. на база ПОЛУПАНСИОН 01.12.2017 22.12.2017 23.12.2017 29.12.2017 30.12.2017 05.01.2018 06.01.2018 12.01.2018 24.02.2018 01.04.2018 Вид на...
ЗИМА 2018: ВИЛА ЈАГОДА И МАЛИНА – БОРОВЕЦ

ЗИМА 2018: ВИЛА ЈАГОДА И МАЛИНА – БОРОВЕЦ

www.borovetz-resort.com Попуст за РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА : 15% за резервација и уплата до 15.11.2017 Попуст за РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА : 10% за резервација и уплата до 15.12.2017 БОНУСИ : 7=6 за период на престој од 24.01.2018 до крај на сезона (попустите НЕ се комбинираат) Цените...
ЗИМА 2018: САМОКОВ – БОРОВЕЦ

ЗИМА 2018: САМОКОВ – БОРОВЕЦ

www.samokov.com Попуст за РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА : 15% за резервација и уплата до 31.10.2017 Попуст за РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА : 10% за резервација и уплата до 30.11.2017 БОНУСИ : 5=4, 6=5, 7=6…14=12 за пристигнувања од 05.01-31.01.2018 (вкл.) и од 01.03-31.03.2018 (вкл.)...