ЗИМА 2018: РАДИНАС ВЕЈ – БОРОВЕЦ

ЗИМА 2018: РАДИНАС ВЕЈ – БОРОВЕЦ

Попуст за РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА : 20% за резервација и уплата до 30.09.2017 15% за резервација и уплата до 31.10.2017 | 10% за резервација и уплата до 30.11.2017 БОНУСИ : 7=6 за период на престој од 01.12-22.12.2017 | 05.03-31.03.2018 (попустите се комбинираат) Цените се...
ЗИМА 2018: МУРА – БОРОВЕЦ

ЗИМА 2018: МУРА – БОРОВЕЦ

www.borovetz-resort.com/hotel-mura-en.html Попуст за РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА : 15% за резервација и уплата до 15.11.2017 Попуст за РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА : 10% за резервација и уплата до 15.12.2017 БОНУСИ : 7=6 за период на престој од 24.01.2018 до крај на сезона (попустите НЕ се...
ЗИМА 2018: ЛИОН – БОРОВЕЦ

ЗИМА 2018: ЛИОН – БОРОВЕЦ

Попуст за РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА : 20% за резервација и уплата до 30.09.2017 | 10% за резервација и уплата до 31.10.2017 БОНУСИ : 7=6 за датум на пристигнување 13.01.2018 и период на престој од 03.03-31.03.2018 (попустите се комбинираат) Цените се по соба за 1 ноќ. на база...
ЗИМА 2018: АЈС ЕЈНЏЛС – БОРОВЕЦ

ЗИМА 2018: АЈС ЕЈНЏЛС – БОРОВЕЦ

Попуст за РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА : 15% за резервација и уплата до 30.09.2017 Попуст за РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА : 10% за резервација и уплата до 20.11.2017 БОНУСИ : 7=6 за период на престој од 04.01-09.02.2018 | 17.02-31.03.2018 (попустите се комбинираат) Цените се за соба за 1...