11 ОКТОМВРИ: БУДИМПЕШТА СО БРАТИСЛАВА

11 ОКТОМВРИ: БУДИМПЕШТА СО БРАТИСЛАВА

ПРОМОТИВНА ЦЕНА ЗА УПЛАТИ ДО 15.09: 109€ / 6.750 МКД Прв ден 07.10.2017 СКОПЈЕ – БУДИМПЕШТА      Состанок со групата во 16:30ч. на паркингот пред спортски центар „Борис Трајковски“ и поаѓање за Будимпешта во 17.00 ч. Ноќно возење преку Србија со попатни паузи за...
ПОНУДИ 8-МИ МАРТ: БРАТИСЛАВА И ВИЕНА

ПОНУДИ 8-МИ МАРТ: БРАТИСЛАВА И ВИЕНА

4 Дена / 3 ноќевања / Авион 9-ти Март (Четврток)  СКОПЈЕ – БРАТИСЛАВА Состанок на групата на аеродромот Александар Велики во Скопје во 11:45 часот. Полетување за Братислава во 13:25 и слетување во 15:00 часот. Трансфер до Братислава и сместување во хотел....