БУГАРИЈА ЗИМУВАЊЕ

БУГАРИЈА ЗИМУВАЊЕ

ЗИМУВАЊЕ БУГАРИЈА ИГЛИКА ПАЛАС 4* – БОРОВЕЦ БУГАРИЈА ЗИМУВАЊЕ ИГЛИКА ПАЛАС 4* - Боровец www.hoteliglikapalace.com РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА : 15% попуст за резервација и уплата до 30.09.2019 | 10% попуст за резервација и уплата до 31.10.2019 Цените се по лице за 1 ноќ....