БУДВА-ДУБРОВНИК-КОТОР – ДОЧЕК НА НОВА ГОДИНА

БУДВА-ДУБРОВНИК-КОТОР – ДОЧЕК НА НОВА ГОДИНА

НОВА ГОДИНА 2020 БУДВА-ДУБРОВНИК-КОТОР НОВОГОДИШЕН КОНЦЕРТ 1 ден: 30.12.2019 год. Поаѓање за Будва од Скопје на паркингот кај хотелот Вип во 23.00 часот со туристички автобус. ( Поаѓања вклучени во цената од Прилеп во 20.00 часот; Кавадарци 21.00 часот; Велес 22.00...
ГРАНД РОЈАЛ 4* – БАНСКО

ГРАНД РОЈАЛ 4* – БАНСКО

Викенд во Банско Хотел ГРАНД РОЈАЛ 4* Пакет 1 ден :07.12.2019 (Сабота) Состанок и поаѓање на групата во раните утрински часови.Пауза вo Метро Благоевград.Пристигнување во Банско и сместување во хотел. Слободно попладне и време за индивидуални активности.Вечера...
ИСТАНБУЛ

ИСТАНБУЛ

ИСТАНБУЛ 1ден / 06.12.2019 (петок) МАКЕДОНИЈА – ИСТАНБУЛСостанок на групата и поаѓање од градовите: Скопје  (Хотел “ВИП” – наспроти саем) во 16 часот, Велес пред Т.А.Мартин во 17 часот, Неготино собрание 18 и 20 часот.Се патува преку граничен...
БУДВА-ДУБРОВНИК-ОСТРОГ

БУДВА-ДУБРОВНИК-ОСТРОГ

БУДВА-ДУБРОВНИК-ОСТРОГ 06.12.19– Петок Поаѓање во 22 чaсот со автобус од пред ТА Мартин,23 часот Скопје-хотел Вип (паркинг) ,патувањето се одвива преку Косово и Албанија за Будва. 07.12.19- Сабота Пристигнување во Будва во утринските часови, посета на св. Стефан –...