1-ВИ МАЈ: БУДИМПЕШТА

1-ВИ МАЈ: БУДИМПЕШТА

Будимпешта – Термин 27 Април 1 ден   27.04.2018СКОПЈЕ – БУДИМПЕШТА   Будимпешта: Состанок  на групата пред  спортската сала Борис Трајковски во 16.00 часот. Тргнување за Будимпешта во 16.30 часот. Се патува преку Србија со куси попатни паузи. Ноќно возење....
НОВА 2018 ГОДИНА ВО БУДИМПЕШТА

НОВА 2018 ГОДИНА ВО БУДИМПЕШТА

НОВА 2018 ГОДИНА ВО БУДИМПЕШТА 1 ден 29.12.2017 – СКОПЈЕ – БУДИМПЕШТА   Нова 2018 Година во Будимпешта. Состанок со групата во 16:30ч. на паркингот пред спортски центар „Борис Трајковски“ и поаѓање за Будимпешта во 17.00 ч. Ноќно возење преку Србија со...
23 ОКТОМВРИ: БУДИМПЕШТА

23 ОКТОМВРИ: БУДИМПЕШТА

ПРОМОТИВНА ЦЕНА ЗА УПЛАТИ ДО 15.09: 109€/6.750 МКД Прв ден 20.10.2017 СКОПЈЕ – БУДИМПЕШТА      Состанок со групата во 16:30ч. на паркингот пред спортски центар „Борис Трајковски“ и поаѓање за Будимпешта во 17.00 ч. Ноќно возење преку Србија со попатни паузи за...
11 ОКТОМВРИ: БУДИМПЕШТА СО БРАТИСЛАВА

11 ОКТОМВРИ: БУДИМПЕШТА СО БРАТИСЛАВА

ПРОМОТИВНА ЦЕНА ЗА УПЛАТИ ДО 15.09: 109€ / 6.750 МКД Прв ден 07.10.2017 СКОПЈЕ – БУДИМПЕШТА      Состанок со групата во 16:30ч. на паркингот пред спортски центар „Борис Трајковски“ и поаѓање за Будимпешта во 17.00 ч. Ноќно возење преку Србија со попатни паузи за...