БУКУРЕШТ – ДОЧЕК НА НОВА ГОДИНА

БУКУРЕШТ – ДОЧЕК НА НОВА ГОДИНА

НОВА ГОДИНА 2020 БУКУРЕШТ СИНАЈА – БРАН – БРАШОВ – СНАГОВ 1 ден: 29.12.2019 год. Поаѓање за Букурешт од Скопје на паркингот кај хотел Вип во 15.00 часот со туристички автобус. Ноќно патување преку Софија, Русе со попатни паузи за одмор и  царински формалности. 2...