ВЕЛИГДЕН-ВЕНЕЦИЈА-ФИРЕНЦА-ВЕРОНА

ВЕЛИГДЕН-ВЕНЕЦИЈА-ФИРЕНЦА-ВЕРОНА

Цена: 7,380.00 денари Прв ден 13.04 СКОПЈЕ – ВЕНЕЦИЈА Поаѓање за Венеција во 12.30 часот на паркингот на Holiday Inn. Патување преку Србија со попатни паузи и царински формалности. Ноќно возење. Втор ден 14.03 ВЕНЕЦИЈА Посета на еден од попатните шопинг центри....